Hoe ga ik te werk?

Het heeft mijn voorkeur om te werken met een planmatige aanpak. Ik hou ervan om in een overzichtelijk tijdpad toe te werken naar concrete en bij jou passende handvatten om mee verder te kunnen.

Een vrijblijvende kennismaking kan helpen om erachter te komen of het gevoel over en weer goed genoeg is om met elkaar aan het werk te gaan. Ik moet het gevoel hebben je verder te kunnen helpen en jij het gevoel in vertrouwde handen te zijn. Daarna kan ik een inschatting maken van hoe het coachingstraject er grofweg uit zal gaan zien.

Zie een coachingstraject als een waardevolle investering in jezelf. Wanneer we met elkaar een beeld hebben van hoe dat eruit ziet zal ik je een passende offerte aanbieden.

Denk niet meer over een coach maar gun het jezelf!
Vul daarom meteen het onderstaande formulier in of bel 0622672677